Gediplomeerd loodgieter voor Schilde

HK Service, gediplomeerd loodgieter voor sanitair en centrale verwarming. Professionele installatie, onderhoud en reparatie voor Schilde en omstreken.

Wanneer u op zoek bent naar een gediplomeerd loodgieter voor Schilde of omstreken bent u bij HK Service steeds aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw sanitair of centrale verwarming. Voor sanitair-werken of een tankcontrole bent u bij HK Service ook steeds aan het juiste adres. HK Service is dan ook dé loodgieter voor Schilde.

Installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming voor Schilde

De installatie van een centrale verwarming is geen sinecure. U laat de installatie van uw CV dan ook best over aan een vakman. Reken op de jarenlange ervaring van HK Service als u in Schilde een centrale verwarming wilt laten installeren. Uiteraard kan u voor het onderhoud of de reparatie van uw centrale verwarming ook steeds rekenen op het vakmanschap van HK Service.

CV installatie

Verplicht onderhoud centrale verwarming voor Schilde

Afhankelijk van de brandstof bent u verplicht een keuring van uw centrale verwarming te laten uitvoeren. Een centrale verwarming op gas behoeft een tweejaarlijkse keuring, terwijl elk ander type centrale verwarming verplicht een jaarlijks onderhoud moet krijgen. Uiteraard kan u voor deze keuring of eender welk onderhoud rekenen op het vakmanschap van HK Service. Reken dan ook steeds op HK Service wanneer u een onderhoud van uw centrale verwarming wilt laten uitvoeren in Schilde.

CV onderhoud

Sanitair herstellingen en installaties voor Schilde

HK Service brengt dankzij zijn jarenlange ervaring elk sanitair-project tot een goed einde. Of het nu gaat om het opsporen van een lekkage of een volledige installatie of renovatie van uw badkamer of keuken. In Schilde kan u steeds rekenen op het vakmanschap van HK Service om alle uw sanitair-werken tot een goed einde te brengen.

Onderhoud sanitair

Keuring mazouttank of stookolietank in Schilde

De technische keuring van uw mazouttank of stookolietank moet op vastgelegde tijdstippen gebeuren. In Schilde kan u steeds rekenen op het vakmanschap van HK Service om eender welke tankcontrole tot een goed einde te brengen. Bovendien krijgt u van ons na een geslaagde controle meteen een attest en groene dop voor uw tank.

Contacteer HK Service, gediplomeerd loodgieter voor Schilde

Tankcontrole