Centrale verwarming

Voor centrale verwarming of CV is er slechts één adres. Reken op HK Service voor een feilloze installatie, reparatie of onderhoud aan de scherpste prijs voor de provincie Antwerpen.

Voor een perfecte werking van uw centrale verwarming doet u best beroep op uw lokale CV-expert. HK Service zorgt al gedurende 20 jaar voor een feilloze installatie, reparatie of onderhoud van uw centrale verwarming. Als kers op de taart biedt HK Service steeds de scherpste prijs voor de provincie Antwerpen.

CV installatie

CV ketel

Om uw CV ketel te laten controleren, reinigen of vervangen is er slechts één adres. HK Service, gerenommeerd installateur, dé ideale partner voor uw CV ketel!

CV onderhoud

Condensatieketel

Reken voor de installatie en het onderhoud van uw condensatieketel op de ervaren vakmensen van HK Service. We komen uw hoogrendementsketel plaatsen aan een scherpe prijs.

CV installatie

Installatie

Uw centrale verwarming of CV installatie heeft voor onze vakmensen geen geheimen meer. Voor het plaatsen reken je op HK Service, uw betrouwbare installateur voor de provincie Antwerpen.

CV onderhoud

Onderhoud

HK Service verzorgt het onderhoud van uw verwarmingsketel (HR of CV ketel). Bij ons krijgt uw centrale verwarming het onderhoud dat ze verdient.

CV merken

Merken

HK Service werkt enkel met bekende leveranciers zoals Viessmann, Vaillant, Junkers, Brink, Buderus, Bulex en Remeha. CV ketels van topkwaliteit!

CV ketel installatie

Voor een professionele installatie van uw CV ketel rekent u op HK Service. Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis hebben van HK Service dé ideale partner voor het installeren van uw centrale verwarming gemaakt. We kennen elke CV ketel door en door en brengen daarom elke installatie van centrale verwarming tot een goed einde. Reken voor de installatie van uw CV ketel op een vakman, reken op HK Service!

CV ketel reparatie

Wanneer uw CV ketel er de brui aan geeft, heeft u 2 opties. Ofwel koopt u een nieuwe CV ketel, ofwel huurt u een vakman in voor de reparatie ervan. De reparatie van centrale verwarming heeft, voor een vakman als HK Service, geen geheimen meer. We hebben ervaring met centrale verwarming van elk type en elk merk, zodat u voor de reparatie van uw CV ketel steevast op ons vakmanschap kan rekenen.

CV ketel onderhoud

Ook voor het wettelijke, jaarlijkse onderhoud van uw CV ketel rekent u best op een vakman. Contacteer HK Service voor een feilloos onderhoud van uw centrale verwarming. Het merk of het type doen er niet toe. We hebben ervaring met elk type centrale verwarming en zijn daarom dé referentie voor het wettelijke onderhoud van uw CV ketel.