Remeha – CV specialist

Wanneer u op zoek bent naar een Remeha specialist, bent u bij HK Service in Zoersel aan het juiste adres. Professionele installatie, onderhoud en reparatie van elke Remeha boiler of cv installatie.

Centrale verwarming van Remeha aan scherpe prijzen

Wanneer u kiest voor een boiler van een topmerk als Remeha, kiest u best ook voor een vakman om de installatie van uw nieuwe centrale verwarming tot een goed einde te brengen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide handelsnetwerk zorgen ervoor dat we u voor uw Remeha centrale verwarming steeds de scherpste prijzen kunnen bieden.

HK Service, uw betrouwbare Remeha installateur

In tegenstelling tot de meeste Remeha installateurs is Koen Huyghe, zelfwerkend patroon van HK Service, een gediplomeerd industrieel ingenieur electro-mechanica. Jaren ervaring en vele certificaten later kan HK Service gerust de Remeha installateur par excellence genoemd worden. Reken steeds op het vakmanschap van HK Service om de installatie van uw Remeha tot een goed einde te brengen.

Grondig onderhoud van uw Remeha boiler

Een regelmatig onderhoud van uw Remeha verwarming kan de levensduur enorm verlengen. Het verplicht onderhoud van een Remeha boiler op gas gebeurt tweejaarlijks, terwijl een Remeha boiler op stookolie of vaste brandstof elk jaar een grondig onderhoud moet krijgen. Voor een grondig en professioneel onderhoud van uw Remeha cv rekent best op een vakman. HK Service beschikt over de geschikte certificaten om het onderhoud van uw Remeha boiler gegarandeerd tot een goed einde te brengen.

Vlotte herstelling of reparatie van uw Remeha verwarming

Wanneer uw Remeha ketel stuk gaat kan u uiteraard ook rekenen op het vakmanschap van HK Service voor een vlotte herstelling of reparatie. Uw centrale verwarming is op een minimum aan tijd hersteld wanneer u rekent op een vakman als Koen. Zijn uitgebreide kennis van Remeha boilers maakt van hem de geknipte persoon om uw Remeha verwarming te herstellen. Voor de reparatie van uw centrale verwarming werken we uitsluitend met officiële Remeha onderdelen. Zo bent u steeds verzekerd van topkwaliteit!

HK Service, dé Remeha specialist voor regio Antwerpen

Koen Huyghe is dé Remeha specialist voor Antwerpen. Vanuit Zoersel doet Koen alle gemeentes in de provincie Antwerpen aan. Voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Remeha boiler kan u hem steeds treffen in Antwerpen, Brecht, Deurne, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en natuurlijk Zoersel.

Doe beroep op uw lokale Remeha specialist