Junkers

Wanneer u op zoek bent naar een Junkers specialist, bent u bij HK Service in Zoersel aan het juiste adres. Professionele installatie, onderhoud en reparatie van elke Junkers boiler of cv installatie.

Centrale verwarming van Junkers aan scherpe prijzen

Wanneer u kiest voor een boiler van een topmerk als Junkers, kiest u best ook voor een vakman om de installatie van uw nieuwe centrale verwarming tot een goed einde te brengen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide handelsnetwerk zorgen ervoor dat we u voor uw Junkers centrale verwarming steeds de scherpste prijzen kunnen bieden.

HK Service, uw betrouwbare Junkers installateur

In tegenstelling tot de meeste Junkers installateurs is Koen Huyghe, zelfwerkend patroon van HK Service, een gediplomeerd industrieel ingenieur electro-mechanica. Jaren ervaring en vele certificaten later kan HK Service gerust de Junkers installateur par excellence genoemd worden. Reken steeds op het vakmanschap van HK Service om de installatie van uw Junkers tot een goed einde te brengen.

Grondig onderhoud van uw Junkers boiler

Een regelmatig onderhoud van uw Junkers verwarming kan de levensduur enorm verlengen. Het verplicht onderhoud van een Junkers boiler op gas gebeurt tweejaarlijks, terwijl een Junkers boiler op stookolie of vaste brandstof elk jaar een grondig onderhoud moet krijgen. Voor een grondig en professioneel onderhoud van uw Junkers cv rekent best op een vakman. HK Service beschikt over de geschikte certificaten om het onderhoud van uw Junkers boiler gegarandeerd tot een goed einde te brengen.

Vlotte herstelling of reparatie van uw Junkers verwarming

Wanneer uw Junkers ketel stuk gaat kan u uiteraard ook rekenen op het vakmanschap van HK Service voor een vlotte herstelling of reparatie. Uw centrale verwarming is op een minimum aan tijd hersteld wanneer u rekent op een vakman als Koen. Zijn uitgebreide kennis van Junkers boilers maakt van hem de geknipte persoon om uw Junkers verwarming te herstellen. Voor de reparatie van uw centrale verwarming werken we uitsluitend met officiële Junkers onderdelen. Zo bent u steeds verzekerd van topkwaliteit!

HK Service, dé Junkers specialist voor regio Antwerpen

Koen Huyghe is dé Junkers specialist voor Antwerpen. Vanuit Zoersel doet Koen alle gemeentes in de provincie Antwerpen aan. Voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Junkers boiler kan u hem steeds treffen in Antwerpen, Brecht, Deurne, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en natuurlijk Zoersel.

Doe beroep op uw lokale Junkers specialist