Ariston – CV specialist

Wanneer u op zoek bent naar een Ariston specialist, bent u bij HK Service in Zoersel aan het juiste adres. Professionele installatie, onderhoud en reparatie van elke Ariston boiler of cv installatie.

Centrale verwarming van Ariston aan scherpe prijzen

Wanneer u kiest voor een boiler van een topmerk als Ariston, kiest u best ook voor een vakman om de installatie van uw nieuwe centrale verwarming tot een goed einde te brengen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide handelsnetwerk zorgen ervoor dat we u voor uw Ariston centrale verwarming steeds de scherpste prijzen kunnen bieden.

HK Service, uw betrouwbare Ariston installateur

In tegenstelling tot de meeste Ariston installateurs is Koen Huyghe, zelfwerkend patroon van HK Service, een gediplomeerd industrieel ingenieur electro-mechanica. Jaren ervaring en vele certificaten later kan HK Service gerust de Ariston installateur par excellence genoemd worden. Reken steeds op het vakmanschap van HK Service om de installatie van uw Ariston tot een goed einde te brengen.

Grondig onderhoud van uw Ariston boiler

Een regelmatig onderhoud van uw Ariston verwarming kan de levensduur enorm verlengen. Het verplicht onderhoud van een Ariston cv installatie op gas gebeurt tweejaarlijks, terwijl een Ariston boiler op stookolie of vaste brandstof elk jaar een grondig onderhoud moet krijgen. Voor een grondig en professioneel onderhoud van uw Ariston cv rekent best op een vakman. HK Service beschikt over de geschikte certificaten om het onderhoud van uw Ariston boiler gegarandeerd tot een goed einde te brengen.

Vlotte herstelling of reparatie van uw Ariston verwarming

Wanneer uw Ariston ketel stuk gaat kan u uiteraard ook rekenen op het vakmanschap van HK Service voor een vlotte herstelling of reparatie. Uw centrale verwarming is op een minimum aan tijd hersteld wanneer u rekent op een vakman als Koen. Zijn uitgebreide kennis van Ariston boilers maakt van hem de geknipte persoon om uw Ariston verwarming te herstellen. Voor de reparatie van uw centrale verwarming werken we uitsluitend met officiële Ariston onderdelen. Zo bent u steeds verzekerd van topkwaliteit!

HK Service, dé Ariston specialist voor regio Antwerpen

Koen Huyghe is dé Ariston specialist voor Antwerpen. Vanuit Zoersel doet Koen alle gemeentes in de provincie Antwerpen aan. Voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Ariston boiler kan u hem steeds treffen in Antwerpen, Brecht, Deurne, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en natuurlijk Zoersel.

Doe beroep op uw lokale Ariston specialist