Elektrische boiler

Om uw CV ketel te laten controleren, reinigen of vervangen is er slechts één adres. HK Service, gerenommeerd installateur, dé ideale partner voor uw CV ketel!

Een elektrische boiler is de goedkoopste én makkelijkst te installeren optie om warm water te voorzien in de keuken of badkamer. Elektrische boilers hebben een opslagvat waarin een bepaalde hoeveelheid water constant op temperatuur gehouden wordt. Op die manier heb je meteen warm water wanneer je de kraan open draait. Een elektrische boiler is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het formaat wordt bepaald door het verbruik en het aantal personen.

Elektrische boiler installeren

De installatie van een elektrische boiler gebeurt best door vakmensen. De installateur weet immers perfect welke kabels en zekeringen hij waar moet aansluiten. Doe daarom steeds beroep op de uitgebreide vakkennis van HK Service als u een elektrische boiler wilt plaatsen en installeren.

Elektrische boiler onderhoud

Elektrische boilers vereisen eigenlijk weinig onderhoud. Maar toch laat u uw elektrische boiler best jaarlijks reinigen en controleren. Voor het jaarlijks onderhoud van uw elektrische boiler kan u eveneens beroep doen op HK Service. We komen uw boiler reinigen of repareren zodat hij weer optimaal uw water kan verwarmen.

Professionele installatie en onderhoud van uw elektrische boiler?
Contacteer HK Service!

Elektrische boiler

Elektrische boiler

Professionele installatie en onderhoud