Doorstroomboiler

Installatie en onderhoud van uw doorstroomboiler. Reken op HK Service, uw partner voor de installatie en onderhoud van uw doorstromer en gasgeiser.

De totale kost van uw energiefactuur zal serieus verminderen met een doorstromer of gasgeiser. Bij een doorstroomboiler wordt het water niet constant warm gehouden, maar eerder opgewarmd wanneer u het nodig heeft. Uw gasgeiser verbruikt dus alleen energie wanneer u hem effectief gebruikt.

Professionele installatie doorstroomboiler

Doe beroep op de uitgebreide vakkennis van HK Service als u een doorstroomboiler op gas wilt laten installeren. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een goede afloop van de installatie of het onderhoud van uw doorstroomboiler te garanderen. Het type of het merk van uw doorstroomboiler doet er niet toe. Doorheen de jaren hebben we uitgebreide vakkennis opgedaan waardoor we de installatie van uw boiler steeds feilloos kunnen afwerken.
Voor we beginnen met de installatie van uw gasgeiser, bespreken we eerst de mogelijkheden die binnen uw smaak en budget vallen. De opties bij doorstromers zijn dan ook legio. Wanneer alle keuzes vastgelegd zijn komen we langs om de installatie van uw doorstroomboiler in goed banen te leiden.

Wettelijk onderhoud doorstroomboiler

Het periodiek onderhoud van uw gasgeiser nemen we eveneens voor onze rekening. Doorstroomboilers kunnen immers pas optimaal functioneren wanneer ze goed onderhouden worden. Voor een doorstroomboiler op gas bent u verplicht om elke 2 jaar een onderhoud te laten uitvoeren, terwijl een doorstroomboiler op stookolie jaarlijks een wettelijk onderhoud nodig heeft.
Voor een feilloos periodiek onderhoud van uw doorstroomboiler rekent u op de jarenlange ervaring en het uitgebreide vakmanschap van HK Service.

Professionele installatie of onderhoud van uw doorstroomboiler?
Contacteer HK Service!

Doorstromer

Doorstroomboiler

Professionele installatie en onderhoud.